de auteurs

Janneke Hagenaar en Joeri Sterckx zijn jonge-kind-experts. Ze hebben een groot hart voor de natuur. Astrid Poot is een internationaal prijswinnend ontwerper & kunstenaar.  Zij droomden over een peuterhorrorboek voor jonge kinderen. Een spannend boek over dieren, mensen, vervuiling en natuur. Een Belgisch-Nederlandse samenwerking!

Janneke en Joeri zijn de auteurs, Astrid is de illustrator.
Janneke Hagenaar 

is expert Groene Kinderopvang/school & onderzoeker verbonden aan Hogeschool Leiden. Ze publiceert in vakbladen voor onderwijs en kinderopvang, schrijft studiemateriaal voor kinderopvang en onderwijs. Janneke is directeur van Groen Cement; de Stichting die ondersteunt bij het vergroenen en verduurzamen van kinderopvang locaties.

✉️ info@bureauhagenaar.nl

Joeri Sterckx 

is pedagogisch begeleider en speelarchitect in Vlaanderen en redacteur van verschillende blogberichten rond kleuteronderwijs in Vlaanderen.

✉️ joeri.sterckx@outlook.com

Astrid Poot 

werkt met de grote bibliotheken en musea in Nederland aan diverse educatie programma’s. Ze heeft verschillende boeken op haar naam staan en is directeur van Stichting Lekkersamenklooien, waarmee ze maken en maakonderwijs stimuleert.

✉️ hallo@astridpoot.nl